Kiállítók

Dátum

2020.10.12 -26.

Helyszín

Dolnik Fruzsina, Götz Krisztina, Lőrincz Hanna

A Blooming Doom az ember és természet kapcsolatával foglalkozik, kiemelve modern társadalmunk kizsákmányoló rendszerét és eltorzult kapcsolatunkat a környezetünkkel, amiben az élővilágot kihasználva élünk.

Tangly Hands - Blooming Doom

MOME BASE

Az újrahasznosított anyagok felhasználásával alkotott horgolt térinstallációban az emberi jelenlét és az épített városaink elnyomó nagysága egy letisztult, rideg szürke felületként nehezedik rá a kitörni vágyó és organikusan változó, apró részletekkel és élettel teli textúrára. A Tangly Hands egy fenntartható és természetközeli szellemiségben alkotó, fiatal textilművészekből álló csoport.

Környezetbarát és újrahasznosított anyagokból, környezettudatos technikákkal hoznak létre textilinstallációkat és ruhakollekciókat. Az alkotómunka mellett workshopokat is tartanak, ahol technikai tudásukat és a szemléletüket is próbálják átadni.
A kiállítás a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) támogatásával jön létre.
További információ: http://www.nka.hu/

AMS Fesztivál 2020

A kiállítás a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) támogatásával jön létre.
További információ: http://www.nka.hu/

2010-ben azzal a céllal indítottuk útjára ART MOMENTS (AMS) néven művészeti programsorozatunkat, hogy a klasszikus kiállítóterekből kilépve minél több ember számára tegyük elérhetővé, érthetővé és szerethetővé a kortárs képzőművészetet és designt. Azóta a rendezvény jellege és összetétele is sokat változott, de lényege ugyanaz maradt: a mindennapok részévé tenni a művészetet, rámutatni arra, mennyiféle módon van jelen és határozza meg életünket, csak észre kell vennünk.

A fesztivál fő jellemzője, hogy hosszú időtartamban különböző helyszíneken, kulturális tartalmakkal jelentkezik. Az ART MOMENTS egyik fontos célja az, hogy testközelbe hozza a jelenre leginkább reflektáló, a ma kérdéseivel foglalkozó kortárs művészetet, kiemelje azt a megszokott múzeumi, galériás környezetből, közterekre, meglepő kiállítási közegbe helyezze az alkotásokat, ezáltal is újabb értelmezési lehetőségek, kérdések megfogalmazására sarkallva a látogatókat.

Események

Képek

Kapcsolat

+ 36 1 793 0148

info@hybridart.hu

Social links:

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Hybrid Art Management Kft.