top of page

The Universal Sea – Pure or Plastic?! workshopok Liina Klauss-szal

Több szem többet lát és minél többen, több szempontból vizsgálunk egy problémát, annál biztosabb, hogy megoldást is találunk rá. És nem csak egyet.

Helyszín: Mikve, 1014 Budapest, Palota út
Dátum: 2018. 10. 18.

Az Art Moments: The Universal Sea – Pure or Plastic?! fesztivál keretében szervezett workshopok célja az, hogy lehetőséget teremtsenek a közös gondolkodásra, alkotásra. A budavári Mikvében szervezett foglalkozások célja a környezettudatosság és érzékenység felkeltése és erősítése. 

A gyerekek és felnőttek számára egyaránt nyitott workshopokat a The Universal Sea projekt rezidenciaprogramos művésze, Liina Klauss vezeti.

Helyszín: Mikve, 1014 Budapest, Palota út

Dátum: 2018. 10. 18.

Több szem többet lát és minél többen, több szempontból vizsgálunk egy problémát, annál biztosabb, hogy megoldást is találunk rá. És nem csak egyet.

 

Az Art Moments: The Universal Sea – Pure or Plastic?! fesztivál keretében szervezett workshopok célja az, hogy lehetőséget teremtsenek a közös gondolkodásra, alkotásra. A budavári Mikvében szervezett foglalkozások célja a környezettudatosság és érzékenység felkeltése és erősítése. A gyerekek és felnőttek számára egyaránt nyitott workshopokat a The Universal Sea projekt rezidenciaprogramos művésze, Liina Klauss vezeti.

AMS fenntartható művészeti programsorozat 2018.

 

2010-ben azzal a céllal indítottuk útjára ART MOMENTS (AMS) néven művészeti programsorozatunkat, hogy a klasszikus kiállítóterekből kilépve minél több ember számára tegyük elérhetővé, érthetővé és szerethetővé a kortárs képzőművészetet és designt. Azóta a rendezvény jellege és összetétele is sokat változott, de lényege ugyanaz maradt: a mindennapok részévé tenni a művészetet, rámutatni arra, mennyiféle módon van jelen és határozza meg életünket, csak észre kell vennünk. 

 

A fesztivál fő jellemzője, hogy hosszú időtartamban különböző helyszíneken, kulturális tartalmakkal jelentkezik. Az ART MOMENTS egyik fontos célja az, hogy testközelbe hozza a jelenre leginkább reflektáló, a ma kérdéseivel foglalkozó kortárs művészetet, kiemelje azt a megszokott múzeumi, galériás környezetből, közterekre, meglepő kiállítási közegbe helyezze az alkotásokat, ezáltal is újabb értelmezési lehetőségek, kérdések megfogalmazására sarkallva a látogatókat.

További eseményeink

bottom of page